Mollapolat Ortaokulu

Vizyon: Sevgi ve hoşgörülü bir ortam içerisinde sosyal güvene sahip,doğru davranışlar sergileyebilen ve çağımız teknolojisini kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğretmenler ve öğrenciler ile daha güzel bir ortamda,öğrenmeyi öğreten,öğrencilerimizi istedikleri üst okullara taşıyabilecek bilgi ve beceriye ulaştırabilen ,seçkin bir okul olmaktır.

Başarılar: 2022-2023 Yıldız Kızlar Voleybol İlçe Birincisi // 2018-2019 Okullar Arası Voleybol Turnuvası İlçe Birincisi// SODES Projesi kapsamında düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnuvası İkincisi

Saatler: 07:30 18:15
Isınma: SOBA
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mollapolatortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mollapolat Köyü Çınar Diyarbakır

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - Mollapolat Köyü Çınar Diyarbakır

Ulaşım ÖĞRETMENLER KENDİ ŞAHSİ ARAÇLARI İLE GİDİP GELMEKTEDİR. AYRICA BELEDİYE ARAÇLARI İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKATADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 32 km olup İlçe merkezine uzaklık 3 km´dir